sylwia.wk 0 Napisano Lipiec 2, 2007 hehe fajne! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
izabela75ch 0 Napisano Lipiec 2, 2007 a ja se dzis loda kupilam... czy to sie tez liczy w tym watku????? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
saviera 0 Napisano Lipiec 2, 2007 ....sobie torbe na rower kupilam i ponczo , coby deszcz mnie nie zmoczyl :-P :-P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
joa1983 0 Napisano Lipiec 2, 2007 a ja se dzis loda kupilam...czy to sie tez liczy w tym watku????? buhahahhahahhahah chyba sie liczy ;] Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
izabela75ch 0 Napisano Lipiec 3, 2007 dzis tez kupilam loda.... :mrgreen: :mrgreen: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
olivka_83 0 Napisano Lipiec 3, 2007 joa1983, fajne spodnie-bajeranckie :lol: :lol: :lol: izabela75ch, zazdroszcze-ja mam post :evil: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
joa1983 0 Napisano Lipiec 3, 2007 Izka ty to chyba lubisz lody co :?: :?: :?: :lol: :lol: :lol: olivka_83, dzieki :mrgreen: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Doo 0 Napisano Lipiec 3, 2007 Ja juz dawno sobie nic nie kupilam, musze isc na zakupy. Fajne te spodnie :thumbright: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
joa1983 0 Napisano Lipiec 3, 2007 :mrgreen: :mrgreen: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
izabela75ch 0 Napisano Lipiec 4, 2007 joa1983, ja jestem lodziara.....ino sie nie czepiaj mowie Ci!!!! :evil: Oliwka ,a czemu masz post???? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
joa1983 0 Napisano Lipiec 4, 2007 izabela75ch, :lol: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bunia 0 Napisano Lipiec 4, 2007 Spodnie ekstra i joa dupka w spodniach tez sie ekstra prezentuje :lol: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
joa1983 0 Napisano Lipiec 4, 2007 bunia, hahhahahahha dzieki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mamakubusia77 0 Napisano Lipiec 10, 2007 ostatnio kupilam dlugie kolczyki bluzeczke pomaranczowa :lol: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
czarna2318 10 Napisano Luty 16, 2009 Ostatnio czarną tunikę i eleganckie spodnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pinklady 10 Napisano Luty 16, 2009 ja kupiłam sobie w H&M koszulke nocna Hello Kitty sliczna jest! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
addictedtojack 10 Napisano Luty 16, 2009 wreszcie nowe buty kozaczki do kolan... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kristinna 10 Napisano Grudzień 10, 2010 W ostatnim czasie zakupiłam sobie dwie spódnice! Słuchałam w radiu audycji o tym jak to w zimie można się ciekawie i kolorowo ubierać i kobiety maja teraz do wyboru nie tylko jeansy ale legginsy, rajstopy i itp. Pomyślałam sobie, że zmienię zimową szafę i zacznę ubierać się kobieco tej zimy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Olunia 10 Napisano Styczeń 21, 2011 W tym sklepie są cudne korale w których ja się po prostu zakochałam! Są ręcznie robione, naprawdę bardzo delikatne w dotyku i kurczę, po prostu nadają takiego charakteru ciuszkom, że jak je założyłam to nie mogłam uwierzyć w efekty. Super są Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
menna 10 Napisano Czerwiec 28, 2011 Widzę że temat umarł ( Może go odświeżymy? )) Ja ostatnio kupiłam sobie w reserved śliczny sweterek ) I w ogóle to wyprzedaże się zaczęły i tyle jest ślicznych małych ubranek Tylko trzeba szafy gumowe mieć.. bo zaczynają pękać w szwach Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Anita86 10 Napisano Lipiec 26, 2011 Ja ostatnio kupiłam przez internet tunikę Kap-3 - sisters point -> tam znajdziecie fotki ciuszków, tak wiec nie wklejam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
menna 10 Napisano Październik 21, 2011 Te korale bardzo ciekawe, ale tylko na lato albo ciepłą wiosnę, właśnie jako chusta bardziej, ale całkiem fajne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
deborah83 10 Napisano Październik 21, 2011 Ja dzisiaj kupiłam sobie przepiękne botki w Ryłku, o których marzyłam już chyba ze 3 tygodnie ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
menna 10 Napisano Październik 24, 2011 Ja dziś zapolowałam na czapę i szalik, kupiłam sobie zestaw w kolorze ciemnozielonym, może nie jest zbyt zimowy, ale bardzo twarzowy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MałaMi 10 Napisano Listopad 15, 2011 Mój ostatni zakup, który sprawił mi dużo radości: marynarka cubus Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach