szpileczka 0 Posted October 24, 2007 Dziewczyny co sadzicie o depilacji laserem. Czy ktoras z Was korzystala z tej metody, czy faktycznie jest ona skuteczna? Czy jest to metoda droga ??Czy rzeczywiscie po roku ma sie problem z glowy na zawsze? Share this post Link to post Share on other sites
asiolcza 0 Posted October 24, 2007 Czy z glowy to nie wiem,troche zimno bez klakow w zimie,chyba,ze ma sie czape ciepla . http://www.dermed.pl/ tutaj masz ceny depilacji. Share this post Link to post Share on other sites
olivka_83 0 Posted October 24, 2007 Czy z glowy to nie wiem,troche zimno bez klakow w zimie,chyba,ze ma sie czape ciepla . ahahahahahhahahahahahahhaha DOBRE!!! :mrgreen: Share this post Link to post Share on other sites
tutelitury 0 Posted October 24, 2007 :lol: :lol: :lol: Ceny nawet nawet bo za pierwszym razem 50% znizki :lol: Nie wiem nie robilam sobie nic laserem :lol: Share this post Link to post Share on other sites
Ola 1 Posted October 24, 2007 ja nie robilam ale brzmi ciekawie choc ja mam tak malo zarostu ze zwykly depilator zalatwia mi sprawe na dos dlugi czas :mrgreen: Share this post Link to post Share on other sites
sylwia.wk 0 Posted October 26, 2007 Depilacja ta jest droga trzeba pare razy isc i do tego boli...... Share this post Link to post Share on other sites
Katyjka1 10 Posted August 24, 2008 ja robiłam depilację dwa razy i: - część włosków rzeczywiście nie odrasta - te, co odrastają to odrastają małe i słabsze i chyba będe musiała pójść po raz trzeci, bo chciałabym pozbyć się ich raz na zawsze oczywiście żaden lekarz nie da wam 100% pewności, że włoski nie odrosną więc "trwała i bezbolesna depilacja" to tylko chwyt marketingowy uczucie przy zabiegu jest takie, jakby cię ktoś lekko igłą dziubał można kupic krem, nazywa się emla, trzeba się nim posarować na ok 2 godziny przed zabiegiem i owinąć folią, wtedy skóra się znieczuli i nie będzie bolało Share this post Link to post Share on other sites
Nadin 1 Posted August 24, 2008 Katyjka1 a ile taka depilacja kosztuje? Share this post Link to post Share on other sites
Katyjka1 10 Posted August 26, 2008 ja robiłam bikini i płaciłam 350 za jeden raz cena jest uzależniona od tego co chcesz wydepilować, tzn jaki obszar np jak ma być depilacja pełna to płacisz max stawke, a jak częściowa to licza tak jakby proporcjonalnie, mam wrażenie, że na oko:P zobacz sobie cennik: depilacjalaserowa_780x550_ostat Share this post Link to post Share on other sites
bingo 10 Posted May 24, 2017 Ja jestem po trzech zabiegach robionych laserem Light Sheer Duet w Vici Clinic w Krakowie i jestem bardzo zadowolona a też mam jasne włoski. Efekty są widoczne, myślę, że jeszcze z dwa zabiegi zrobię aby dokończyć Na każdy pierwszy zabieg dają 50% rabatu więc warto iść i sobie wypróbować. Share this post Link to post Share on other sites
Adele 10 Posted July 13, 2017 Warto jest się wybrać. Sama się zdecydowałam i osobiście jestem bardzo zadowolona. Po pierwsze nie muszę już się stresować tym czy miałam czas na ogolenie nóg czy nie. Po drugie jest to wygodne. Wccześniej juz tego samego dnai po kilku godzinach od golenia miałam czarne kropki. Aktualnie już nie mam. Polecam jednak wybrać się do salonu, w którym mają porzadny laser. Sama chodziłam do Gdańska do tej kliniki: http://clinicadermatologica.pl/ I mogę polecić Share this post Link to post Share on other sites
ElTango 10 Posted July 13, 2017 Moim zdaniem depilacja laserowa to najlepszy sposób na pozbycie niechcianego owłosienia. Ja chodze na zabiegi do Holistic Clinic http://holisticclinic-krakow.pl/zabiegi/dermatologia w Krakowie. Na razie byłam na dwóch zabiegach - już widać znaczną poprawę tzn włosów jest coraz mniej. Ktoś wcześniej pisał, że to boli. Własnie laser jest bezbolesną metodą. Ja nie narzekam. Share this post Link to post Share on other sites
Luiza 10 Posted August 6, 2017 Ja wolę kremy takie jak tu https://kontigo.com.pl/cialo/kosmetyki-do-depilacji.html po prostu się nakłada czeka trochęi i gotowe, ta laserowa to słyszałam że jednak trochę boli Share this post Link to post Share on other sites
Nikon 10 Posted August 17, 2017 Też mam straszny problem z włoskami. Bardzo mam ciemne i szybko odrastają. Słyszałam że takie bardzo dobrze nadają się właśnie do depilacji laserowej. Zastanawiam się czy nie umówić się na kilka zabiegów do http://www.derma-clinic.pl/depilacja-laserowa.html. Najpierw muszę odłożyć trochę kasy najlepiej na kilka zabiegów żeby móc skończyć to co się zaczęło. Share this post Link to post Share on other sites
BeataK87 10 Posted August 17, 2017 Depilacja laserowa to doskonała alternatywa dla dotychczasowych metod depilacji. Wystarczy poszukać odpowiedniego salonu. Share this post Link to post Share on other sites
Taselm 10 Posted September 3, 2017 Zgadzam się ja zawsze miałam problem z włosami na nogach. Dopiero profesjonalna depilacja laserem nóg pomogła mi to zwalczyć. Włosy nie odrastają, a jeśli już to praktycznie niewidoczne. Żałuje, że wcześniej nie zdecydowałam sie na taki zabieg. Jeśli chcecie oszczędzić sobie czasu i roboty z goleniem nóg to polecam wam się udać na taki zabieg. Na pewno docenicie jego zalety! Share this post Link to post Share on other sites
Abii 10 Posted September 3, 2017 Depilacja laserowa jest skuteczna jak jest robiona dobrym laserem, nie wszystkie mają taką samą moc, a w salonach kosmetyczny Wrocław trzeba zapoznać się z usługami które dany salon posiada, czy ma w ofercie nowy laser dzięki któremu usunie się całe owłosienia po kilku zabiegach kosmetycznych. Share this post Link to post Share on other sites
frania95 10 Posted September 5, 2017 jesli depilacja jest prowadzona w profesjonalnym miejscu i z dobrym laserem oraz przez osobe odpowiednio przeszkolona to jest skuteczna i faktycznie bezbolesna.. polecam klinike Miracki w Warszawie, tu opis zabiegu http://klinikamiracki.pl/zabieg/vectus-epilacja-nowej-ery/ podczas zabiegu skora jest chlodzona wiec bolu nie czuc, a efekty sa z seri na serie.. czasem wystarcza 3 czasem 5 zalezy od rodzaju wlosa i gestosci Share this post Link to post Share on other sites
darinka 10 Posted September 5, 2017 ja polecam sobie kupić depilator laserowy kiedyś sobie kupiłam firmy babyliss i działa świetnie Share this post Link to post Share on other sites