olivka_83 0 Posted June 11, 2008 :occasion7::occasion7:Wskoczył kotek na ławeczkę, zdmuchnął na torcie jedną świeczkę i zamiauczał pięknie miał. Teraz pobiegł bez miauczenia żeby złożyć Ci życzenia!!! :occasion7::occasion7::occasion7: wszystkiego najlepszego Synku, spełnienia marzeń oraz wiele radosci na codzien zyczą Rodzice ) Share this post Link to post Share on other sites
Nadin 1 Posted June 11, 2008 (edited) Olivko serdecznie Wam gratuluję Ucałuj dziś synka ode mnie Życzę mu dużo zdrówka, uśmiechu i radości na co dzień:occasion7: Sto Lat <object width="425" height="344"> <embed src="http://www.youtube.com/watch?v=IP-F6E8MbDs&hl=en" type="application/x-shockwave-flash" width="425" height="344"></object> Edited June 11, 2008 by Nadin dodanie piosenki :) Share this post Link to post Share on other sites
Domis 0 Posted June 11, 2008 (edited) Jasko Wszystkiego Najlepszego Kochaniutki duzo Zdrowka I Szczescia Edited June 11, 2008 by Domis Share this post Link to post Share on other sites
saviera 0 Posted June 11, 2008 sto Lat , Sto Lat , Niech Zyje Nam !!! Share this post Link to post Share on other sites
dzuli 0 Posted June 11, 2008 Zdrówka, zdrówka i jeszcze raz zdrówka!!! Obyś był cudownym człowiekiem Share this post Link to post Share on other sites
olivka_83 0 Posted June 11, 2008 dziekuje w imieniu Synka:))) Share this post Link to post Share on other sites
Nadin 1 Posted June 12, 2008 Olivko jak udało się urodzinowe przyjęcie Jasia ? Może pokażesz jakieś fotki? Share this post Link to post Share on other sites
olivka_83 0 Posted June 12, 2008 fotki z checia wkleje ale impreza dopiero w sobote:)) wiec troche cierpliwosci :* Share this post Link to post Share on other sites
Nadin 1 Posted June 12, 2008 O to Jaś ma fajnie- podwójne urodziny:) Share this post Link to post Share on other sites
joa1983 0 Posted June 12, 2008 wszystkiego najlepszego spelnienia najskrytszych marzeń i wybierania tych najjaśniejszych i najbardziej radosnych dróg w życiu. joa i Oliwka Share this post Link to post Share on other sites
olivka_83 0 Posted June 12, 2008 Nadin tak w tym roku wyszlo )) Jołka aaa dziekuje w imieniu Dzona :* Share this post Link to post Share on other sites
Domis 0 Posted June 13, 2008 A kto to jest Jołka ???????????????:p Mamy nową koleżanke na forum :D:p Share this post Link to post Share on other sites
bunia 0 Posted June 13, 2008 Ja również śpieszę z życzeniami. Jasiu zdrówka i duuuuuuużo uśmiechu życzy ciotka Agnieszka i jej dwa diabły. Share this post Link to post Share on other sites
Cat 0 Posted June 14, 2008 100 lat !! 100 lat !! WSZYSTKIEGO NAJ NAJLEPSIEJSZEGO !!!!!!!!!!!!!!! Share this post Link to post Share on other sites
joa1983 0 Posted June 14, 2008 domis wlasnie tez mialam zapytac coz to za gwiazda :D:Dd hahahaha Share this post Link to post Share on other sites
Domis 0 Posted June 14, 2008 Joa to pewnie jakaś wyjątkowa osoba:) Musimy poczekać może Olivka nam ją przedstawi hi hi Share this post Link to post Share on other sites
joa1983 0 Posted June 14, 2008 na pewno wyjatkowa niepowtarzalna jedyna w swoim rodzaju ;] Share this post Link to post Share on other sites
Guest moko Posted June 15, 2008 Wszystkieo najlepszego, pzrepraszam, ze spóżnione życzenia ale mam masę kłopotów i mało czasu na zaglądanie na forum. Wszystkiego naj okruszku i dla Ciebie Olivko wszyskiego najlepszego. Share this post Link to post Share on other sites
olivka_83 0 Posted June 15, 2008 dziekujemy ) zapraszam do mojej galerii tam fotorelacja z Urodzinek Jaska, troche obkrojona ) zapraszam Share this post Link to post Share on other sites
Domis 0 Posted June 15, 2008 Olivka a gdzie ta galeria ? bo ja to nie mam pojęcia Share this post Link to post Share on other sites
olivka_83 0 Posted June 15, 2008 Domis kliknij na moj nick tam bdzie opcja: "zobacz publiczny profil" kliknij i po prawej stronie beda galerie moje milego ogladania :* Share this post Link to post Share on other sites
olivka_83 0 Posted June 15, 2008 Domis z reszta Ty jestes na biezaco na n-k ))) Share this post Link to post Share on other sites
Nadin 1 Posted June 15, 2008 Olivka naprawdę super fotki:) Mały Jaś to pewnie był bardzo szczęśliwy w tym basenie z balonikami i tort też pewnie mu bardzo smakował Share this post Link to post Share on other sites
Malgosia 0 Posted June 16, 2008 (edited) Olivka-zdjęcia są świetne.Jasiu wygląda jak model,jest bardzo fotogeniczny.Pomyśleć,że niedawno Go urodziłaś i maluch już ma roczek.Widzę,że miał świetną imprezkę. Jasiowi-życzę dużo zdrówka,uśmiechu na buźce,oraz beztroskiego dzieciństwa. Edited June 16, 2008 by Malgosia Share this post Link to post Share on other sites
Domis 0 Posted June 16, 2008 Olivka no bo jak tu nie umiałam znalesc to poszłam na nk Zdjęcia super:) Nawet nie wiedziałam że mamy taką galerie w profilu hi hi Share this post Link to post Share on other sites