Nadin 1 Posted December 13, 2008 Sto lat, uśmiechu na co dzień - nawet w te pochmurne dni zdrowia i spełnienia najskrytszych marzeń Życzę Ci Michałku w wyjątkowym dniu- dniu Twoich urodzin:):) ps 1Mamut jak tam przyjęcie urodzinowe ? Share this post Link to post Share on other sites
saviera 0 Posted December 14, 2008 Duzo zdrowka i usmiechu na twarzy .... Share this post Link to post Share on other sites
justyna 0 Posted December 15, 2008 wszystkiego dobrego Share this post Link to post Share on other sites
Alienscum 0 Posted December 15, 2008 100lat dla mamuciątka Share this post Link to post Share on other sites
1mamut 0 Posted December 16, 2008 ojej jaka niespodzianka :eek: wchodzę sobie na forum, patrzę a tu 100 lat dla Michałka, ale nie zakumałam że to o mojego syna chodzi :rolleyes: dopiero jak weszłam hi hi bardzo wam wszystkim dziękuję, jak Misiek wróci ze szkoły to mu pokażę wasze życzenia impreza była skromna ale miła, Michał dostał rower (bajerancki na amortyzatorach), interaktywnego dinozaura, dostał prezenty (takie znaczki z życzeniami) na naszej klasie od rodziny, tort też był - sama piekłam i muszę się pochwalić, że był pycha Share this post Link to post Share on other sites
Nadin 1 Posted December 16, 2008 Michałek to super chłopak i jaki uśmiechnięty Takiego dinozaura to ja sama bym chciała dostać Share this post Link to post Share on other sites
1mamut 0 Posted December 16, 2008 dinuś ma na imię Raptuś bo to jest Roboraptor taki interaktywny stwór, niestety nie da się w nim wyłączyć dźwięku, więc po kilku godzinach kazałam zwierzę wyłączyć, ale poza tym jest śmieszny bo sam łazi, macha ogonem, kłapie zębami i potrafi ruszyć za człowiekiem, można się wystraszyć, bo jak się nic nie dzieje to wygląda jak by był wyłączony i nagle jak się do niego podejdzie to potrafi ryknąć z nienacka Share this post Link to post Share on other sites