Skocz do zawartości
apferina

Czym smarujecie pieczywo?

Polecane posty

Ja używam margaryny roślinnej, dokładnie takiej:

margaryna20roslinna.jpg

 

Jakoś nie ufam tym wszystkim Masmixom, Delmom i Ramom.

 

A jak to jest u Was?

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

Ja kupuję masło osełkowe Sobik bo uwielbiamy jego smak.

awaryjnie zaś zawsze mam w lodówce jakąś margarynę Delmę ze szczyptą soli lub Masmix z sola morską.:)

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

A propos osełki masła - ja też miewam często dla Oliwii do kanapek taką:

 

sobikoselkagorskamasloe.jpg

 

i to jest nawet chyba ta sama, o której piszesz. :D

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

Tak dokładnie, to masełko jest po prostu pyszne!:)

czasem Mixełko Łaciate ale rzadko, jak nie ma sobika

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

my kupujemy prawdziwe masło robione z mleka krowiego od jednej gospodyni z naszej wsi :)

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

×