Guest renet Posted October 22, 2006 Czy przygotowujecie dania w kuchenkach mikrofalowych :?: Czy uwazacie ze sa to dobre sposoby na podgrzanie obiadu czy zupki dziecku. :?: Share this post Link to post Share on other sites
saviera 0 Posted October 23, 2006 Ja uzywam bardzo sporadycznie , jedynie do podgrzewania .....czasem do rozmrazania miesa . Share this post Link to post Share on other sites
olivka_83 0 Posted October 23, 2006 ja nie mam mikrofali wiec nie uzywam. Podejrzewam, ze gdybym miala to robilabym w niej tylko popcorn z maselkiem :mrgreen: Share this post Link to post Share on other sites
wiolasz 0 Posted October 23, 2006 Ja nie mam wlasnej, ale to chyba dobry wynalazek. u tesciowej zupki Julce podgrzewam... Share this post Link to post Share on other sites
joa1983 0 Posted October 23, 2006 Ja tez ni emam i przekonana do tego nie jestem wiec pewnie jakbym mia.la to bym nie uzywala - czasami jak jestem u tesciowej to Oliwce podgrzewa picie czy cos ale to sporadycznie Share this post Link to post Share on other sites
saviera 0 Posted October 23, 2006 ja nie mam mikrofali wiec nie uzywam. Podejrzewam, ze gdybym miala to robilabym w niej tylko popcorn z maselkiem :mrgreen: Z popcornem trzeba uwazac , ja dwa lata temu przedobrzylam , czyli przykopcilam , zachcialo mi sie dzieciom dogodzic ;-) .....mikrofala z bialej w srodku zrobila sie brazowa , nie dosyc ze niczym doszorowac tego nie moglam , to jeszcze ten zapach ....brrrrr Share this post Link to post Share on other sites
olivka_83 0 Posted October 23, 2006 ja robie u mojej babci-bo ona ma mikrofale, ten popcorn w opakowaniu. Wkladasz sprasowany na 2, 3 minutki i wyciagasz cala torbe swiezego popcornu :mrgreen: [ Dodano: 23 Pazdziernik 2006, 17:39 ] oczywiscie przekoksowac mozna, jak ktos taki zdolny ;-) Share this post Link to post Share on other sites
saviera 0 Posted October 23, 2006 ja robie u mojej babci-bo ona ma mikrofale, ten popcorn w opakowaniu. Wkladasz sprasowany na 2, 3 minutki i wyciagasz cala torbe swiezego popcornu :mrgreen: [ Dodano: 23 Pazdziernik 2006, 17:39 ] oczywiscie przekoksowac mozna, jak ktos taki zdolny ;-) Ja wlasnie taka zdolna i popcorn taki w opakowaniu przekoksowalam , nie zycze nikomu ;-) :lol: :lol: Share this post Link to post Share on other sites
joa1983 0 Posted October 23, 2006 saviera, nie dosc ze cwaniara to jeszcze taka zdolniacha no popatrzcie:P Share this post Link to post Share on other sites
olivka_83 0 Posted October 23, 2006 hehe a ja myslalam ze taki normalny luzem :lol: [ Dodano: 23 Pazdziernik 2006, 18:16 ] w sumie moja babcia tez kiedys poszla na calosc i u mnie w domu, kiedy przychodzila do mojego brata chciala mu dogodzic i zrobic popcorn ale my nie mamy mikrofali wiec wsadzila do piekarnika, pomyslala, ze troche dluzej ale tez da rade i niestety :mrgreen: miala sprzatanie i wietrzenie kuchni ;-) Share this post Link to post Share on other sites
Guest renet Posted October 23, 2006 Ja korzystam z kuchenki ale bardzo zadko bo jakos nie mam do niej przekonania.Moj syn czesto robi sobie w niej zapiekanki i korzysta z grila , :lol: a popkorn tez robie i nigdy mi sie nie zjaral. Share this post Link to post Share on other sites
olivka_83 0 Posted October 23, 2006 ale mi zrobilas ochote na zapiekanki :-/ hmmmm Share this post Link to post Share on other sites
Guest renet Posted October 23, 2006 olivka_83, no to w czym problem buleczka, serek,pieczareczki i do piekarnika. :-P :-P :-P Share this post Link to post Share on other sites
olivka_83 0 Posted October 23, 2006 ide do sklepu :mrgreen: powaznie, glodna jestem. Z reszta M musze na wieczor tez cos na kolacje kupic Share this post Link to post Share on other sites
joa1983 0 Posted October 23, 2006 idz idz bo nam przymrzez z glodu:>:> Share this post Link to post Share on other sites
Guest renet Posted October 23, 2006 olivka_83, to smacznego. :-P :-P :-P :-P Share this post Link to post Share on other sites
olivka_83 0 Posted October 23, 2006 dziekuje :smt008 Share this post Link to post Share on other sites
saviera 0 Posted October 23, 2006 saviera, nie dosc ze cwaniara to jeszcze taka zdolniacha no popatrzcie:P Na zdolniache sie godze :lol: ....tak nieskromnie , moze nie we wszystkim , ale zdolniacha napewno jestem :-D :lol: :lol: ....a cwaniara ?! ....przepraszam z ktorej strony , bo nie widze ;-) :lol: :lol: [ Dodano: 23 Pazdziernik 2006, 22:33 ] Poprosze o rozbior na czynniki pierwsze , z detalami jesli mozna ;-) :lol: :lol: To moze byc ciekawe :lol: Share this post Link to post Share on other sites
joa1983 0 Posted October 23, 2006 saviera, czekaj zaraz Ci to rozbiore tylko znajde odpowiedni post :-P Share this post Link to post Share on other sites
saviera 0 Posted October 23, 2006 JOA wiem o ktory post chodzi :lol: Share this post Link to post Share on other sites
joa1983 0 Posted October 23, 2006 joa1983 napisal/a: renet, chcesz wejsc mi na honor???? [ Dodano: 22 Pazdziernik 2006, 18:37 ] saviera, ale ja tak potrafie co 5 minut Dalej przystaje przy swoim , takie palenie to nie palenie ....nie liczy sie i juz . Ja tez tak potrafie i tez tak probuje popalac skacowana _________________ joa1983 napisal/a: saviera, hehhehe niech Ci bedzie mi tam na reke ....hihihi...tak lubie joa1983 napisal/a: saviera, a ty cwaniaro Juz taki ze mnie zimny dran <-------CWANIARA _________________ olivka_83 napisal/a: ja nie mam mikrofali wiec nie uzywam. Podejrzewam, ze gdybym miala to robilabym w niej tylko popcorn z maselkiem Z popcornem trzeba uwazac , ja dwa lata temu przedobrzylam , czyli przykopcilam , zachcialo mi sie dzieciom dogodzic .....mikrofala z bialej w srodku zrobila sie brazowa , nie dosyc ze niczym doszorowac tego nie moglam , to jeszcze ten zapach ....brrrrr <--------ZDOLNIACHA Share this post Link to post Share on other sites
saviera 0 Posted October 23, 2006 .....ale rozbieraj , rozbieraj ;-) :lol: :oops: :oops: :oops: Juz milcze , zasmiecam watek :oops: Share this post Link to post Share on other sites
joa1983 0 Posted October 23, 2006 hahahhaha za pozno jak chcialas tak zrobilam Polecam sie na przyszlosc :mrgreen: [ Dodano: 23 Pazdziernik 2006, 22:46 ] saviera, ooo jeszcze wstydnisie nam tu udaje :-P :lol: Share this post Link to post Share on other sites
saviera 0 Posted October 23, 2006 Watek mial byc o magnetronie :oops: :oops: Share this post Link to post Share on other sites
joa1983 0 Posted October 23, 2006 saviera, na tym forum juz taki rytual mamy watek o czyms tam a my o czym,s zupelnie innym :-P Share this post Link to post Share on other sites